БРАВО ДЕВОЈЧИЦЕ!!!

ДРЖАВНИ ПРВАЦИ СРБИЈЕ У КВИЗУ- ПОДМЛАДАК ДВД КУЛА.
ПЕТО МЕСТО У ПРАКТИЧНОМ ДЕЛУ.

Поносно објављујем да смо моје ученице и ја као учитељица, њихов тренер и члан Добровољног ватрогасног друштва ДВД Кула, поново освојиле златне медаље и прво место на државном такмичењу ватрогасних подмладака, али овога пута у теоријском делу, тачније у квизу и то  у великој конкуренцији. Уз веома велики труд и рад успешно сам их припремила за победу, коју су са убедљивом предношћу и освојиле.

Моје ученице, основне школе „Петефи бригада“ и ученице из основне школе „Иса Бајић“ из Куле, недавни државни прваци на такмичењу ватрогасног подмлатка у организацији ДВД Кула и уз моје вођство као тренера, поново су се такмичиле на државном нивоу 8. и 9. јула 2016. године на Златибору и постале шампиони у категорији квиза, а у практичном делу су освојиле пето место.

Чланови подмлатка ДВД Кула, учесници квиза: командир екипе Невена Павичић, Ана Стојановић и Софија Раонић својим врхунским знањем и способностима освојиле су прво место на државном такмичењу подмлатка у квизу и освојиле златне медаље. Придобиле су симпатије жирија, публике чак и својих противника одговарајући на најтежа питања.

Такође су се лавовски бориле девојчице екипе за такмичење у практичном делу и освојиле пето место.

Честитам девојчицама, такмичарима у обе категорије: командиру екипе Милици Секеруш, Теодори Станић, Валентини Данчук, Јовани Милутин,Наташи Шајин, Невени Павичић, Милици Крстоношић, Милици Пајичић, Софији Раонић, Ани Стојановић, Емини Адамовић и Николини Веселиновић, које су се под мојим  вођством и вођством командира Јовице Бановића, под организацијом ДВД Кула и ове године такмичиле као њихов подмладак и поново освојиле злато за ДВД Кула, за обе школе и нашу општину.

Такмичарке су подржавали њихови другари Марко Максимовић и Душан Веселиновић, који су поносно носили заставу ДВД Кула и транспарент нашег округа, брижна мама Драгица Јотановић, председништво ДВД Кула, председник Илија Катић, секретар Љубиша Максимовић, Перица Самац, Николина Коларић и Стефан Катић који су их фотографисали за трајне успомене.

Поносна сам на успехе својих ученица као и на своје личне успехе и надам се трећој по реду златној медаљи на такмичењу ватрогасних подмладака 2018. године.

Захваљујем се на подршци и помоћи свих наведених, јер су учествовали у остварењу  овог нашег заједничког успеха и са поносом их именујем на свом блогу.

Више информација о припремама и самом такмичењу можете пронаћи на новоотвореном сајту ДВД Кула : www.dvdkula.wordpress.com

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s