ПОНОСНА САМ НА НАГРАДУ ЗА НАЈБОЉЕГ ЕДУКАТОРА СРБИЈЕ

Поносна сам што сам одабрана за једног од најбољих едукатора Србије на конкурсу „Живојин Мишић“, што сам учитељица ОШ „Петефи бригада“ из Куле и што сам председник Друштва учитеља општине Кула!!!

Учитељица сам, која примењује иновативне  и савремене методе и технике  рада у настави, креативна сам, савесна и професионална. У раду са децом веома водим рачуна о интересовањима и способностима својих ученика, пружам им подршку у напредовању, подстичем их на логичко размишљање и на развој креативности. Организујем разне угледне часове на које позивам и родитеље својих ученика и колеге, осмишљавам разне креативне радионице, хуманитарне акције, такође у сарадњи са родитељима и разне ваннаставне активности. Са својим ученицима постижем запажене резултате.

На конкурс за НАЈБОЉЕГ ЕДУКАТОРА СРБИЈЕ, предложила ме је родитељ и колегиница Кристина Павичић, испред групе родитеља мојих ученика из предходне генерације, те сам се   нашла  међу 16 најбољих, од којих је ове године само 5 учитеља.

Удружење за подстицање предузетништва „Живојин Мишић”, на расписаном конкурсу за најбољег едукатора у Србији, наградило је и ове године, као и предходне две, од преко 300 кандидата, 16 најбољих учитеља и наставника у Србији „који се изузетно залажу и мотивишу ученике да развију своје способности и таленте и ван онога што се подразумева под редовном наставом”.

Овако изгледа порука у којом сам обавештена о свом успеху и добијеној награди:

“ Поштована учитељице Маријана,

Велико ми је задовољство да Вас обавестим да сте у оквиру пројекта „НАЈБОЉИ ЕДУКАТОРИ СРБИЈЕ“ који ове године по трећи пут реализује Удружење за подстицање предузетништва „Живојин Мишић“ изабрани за једног од Најбољих едукатора Србије!

Циљ овог пројекта је да истакнемо и наградимо најбоље учитеље, наставнике и професоре основних и средњих школа у Србији који заиста праве разлику у свом послу. Желимо да истакнемо едукаторе који су инспиративни и креативни, чији су часови другачији и занимљиви, који организују најразличитије ваннаставне активности, који децу подстичу на рад, истаживање и проактивност. 
Желимо да се захвалимо едукаторима који чине изузетне напоре и да им покажемо да се то цени, да јавно похвалимо њихов труд и залагање и на тај начин дамо позитивне примере осталим предавачима.

Ви сте препознати као једна оваква учитељица, те желим да Вам овом приликом у име Удружења „Живојин Мишић“ честитам и да Вам се захвалим на раду и труду који улажете у ученике. Надам се да ће Вас ово признање и пројекат мотивисати и инспирисати да и даље дајете свој максимум и да будете инспирација својим ученицима, која ће их упућивати на даљи развој.

Ове године биће награђено укупно 16 едукатора, а потенцијалне најбоље пријављивали су ученици, родитељи или колеге преко пријавне форме на сајту Удружења.

Око избора најбољих, а на основу пријава које смо прикупили, ове године помогло нам је Министарство просвете, науке и технолошког развоја, координаторка ПИСА истраживања у Србији Драгица Павловић-Бабић, директор Математичке гимназије Срђан Огњановић, ЗУОВ, а у целокупном избору су учествовали и прошлогодишњи награђени едукатори.

Још једном Вам честитамо што сте ушли у 16 Најбољих едукатора Србије 2016. године!“

Награда се састоји од личне награде и 100. 000 динара за унапређење свог рада: на реализацију разних пројеката са ученицима или за набавку опреме која је корисна за развој метода учења.

Више информација о награђенима можете видети на линку:

http://zivojinmisic.rs/najbolji-edukatori-srbije-2016/

Више информација о пројекту можете видети на следећем линку:

. https://www.youtube.com/playlist?list=PLUd8Q5vY1tlO8bSZJ0vRuMfqUr9DMaitp

И у документу:

О удружењу за подстицање предузетништва „Живојин Мишић“ и о пројекту за Најбоље едукаторе Србије

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s