О блогу

Добро дошли на блог учитељице Маје

„Моје креативно место“ 

Овај блог сам осмислила како бих сачувала успомене на своје ученике и њихове радове и успехе које су постигли, на своје колеге и на наш заједнички рад у просвети и на свој рад и залагање у наставном и ваннаставном раду са децом. Такође сам желела да свој креативни рад и креативни рад својих ученика овековечим и поделим са својим колегама учитељима, са ученицима које сам учила и онима које ћу учити и са њиховим родитељима. Пошто јако волим да користим практични рад  у настави, да организујем ликовне, научне и драмске радионице и подстичем креативност код својих ученика, отуда и назив овог блога „Моје креативно место“.

А узимајући у обзир да се информатиком бавим већ 15 година и стручно се усавршавам из године у годину како би стекла нова знања у раду на рачунару која могу да применим у настави и у свакодневном животу, вођење и уређивање свог блога ће ми бити ужитак како због представљања себе и свог стручног рада у настави, тако и због сарадње са осталим колегама које раде исто као ја и због размене искустава.

Овај блог ће, поред свега наведеног, бити моје место за представљање примера добре праксе, наставних садржаја, дидактичког материјала, место за представљање моје креативности и креативности мојих ученика из генерације у генерацију.

Овај блог ће бити МОЈЕ КРЕАТИВНО МЕСТО за опуштање, за уживање,за рад и напредовање.

Зато га посетите с времена на време да видите како расте, цвета и како се развија и увек ћете  овде бити ДОБРОДОШЛИ!!!!!!!